Työsuhteen lakiopas

19,90 sis alv

Käytännönläheinen lakiopas auttaa välttämään työsuhteen yleisimmät riskit. Säästät kalliit oppirahat.

Kuvaus

Vältä työsuhteen karikot

Hyödyllinen  ja helppolukuinen kuvitettu e-lakiopas. Oletko aloittamassa työsuhdetta? Alkuvaiheen ratkaisuilla voi olla kauaskantoisia kalliita seuraamuksia. Oppaaseen on koottu keskeinen työsuhdetieto tiiviisti ja käytännönläheisesti. Opas sisältää linkkejä luotettavaan lisätietoon verkossa.

Lue tämä opas ja vältä työsuhteen yleisimmät virheet.

E-oppaan tiedot

Pdf-muotoisen e-oppaan nimi on Työsuhteen alku, Lainkuoppien TOP5, oikeudenala työoikeus ja painostiedot 1. painos, 12.5.2016, uudistettu 16.4.2017, 12 sivua. Sisältää verkkolinkkejä lisätietoon.

E-oppaan kirjoittaja

E-oppaan on kirjoittanut asianajaja, varatuomari Inga Koskinen. Lue lisää lakioppaan kirjoittajasta.

E-oppaan pääsisältö

  • Työpaikkailmoitus
  • Työsopimus
  • Työsuhteen kesto
  • Työntekijän palkka
  • Ristiriitojen välttäminen

Ohjeet oppaan lataamiseen

  • Tilaa tuote verkkokaupasta
  • Maksa tilaus verkkokaupassa valitsemallasi maksutavalla
  • Muista palata myyjän palveluun maksusuorituksen jälkeen.

Tiedoston avaamista varten tarvitset maksuttoman PDF -tiedostojen lukuohjelman, jonka voit tarvittaessa ladata internetistä osoitteesta https://get.adobe.com/fi/reader/otherversions/.

Kun olet maksusuorituksen jälkeen palannut myyjän palveluun eli verkkosivullemme, näet tilaamasi oppaan latauslinkin alla olevan kuvan mukaisesti. Klikkaa linkkiä, jos pystyt laitteellasi lataamaan PDF -tiedoston. Jos olet epävarma latauksen onnistumisesta laitteellasi, älä klikkaa tätä linkkiä. Käytä sen sijaan sähköpostiisi saapuvaa linkkiä laitteella, jolla pystyt lataamaan ja avaamaan PDF -tiedostoja.

Sähköpostiisi saat valmiin tilauksen jälkeen alla olevan kuvan mukaisen tilausvahvistuksen, joka sisältää latauslinkin ja maininnan linkin voimassaoloajasta eli umpeutumispäivän. Saat tällaisen sähköpostilinkin, jos olet palannut maksusuorituksesi jälkeen myyjän palveluun.

Voit ladata oppaan jommasta kummasta linkistä yhteensä tilauksen enimmäismäärän mukaisen yhden latauskerran.

Jos yrität ladata oppaan useamman kertaa kuin tilauksen mukaisen enimmäismäärä sallii, saat seuraavanlaisen ilmoituksen:

“Pahoittelemme, tiedoston latausten määrä on ylittänyt maksimimäärän. Siirry kauppaan

Latauslinkkien voimassaoloajan näet “umpeutuu” -kohdassa olevasta päivämäärästä.

Miksi maksuton e-opas?

Yrityksissä ja työpaikoilla on tunnettava työoikeuden perusteet, jotta kalliit työsuhderiidat pystytään välttämään ennakolta.

Tästä e-oppaasta saat sekä työnantajana että työntekijänä käytännönläheiset ohjeet työsuhteen alkuvaiheen yleisimpien karikoiden välttämiseen.

Vastuunrajoitus

Tämä e-opas on tarkoitettu tiedon jakamiseen. Opas ei ole tyhjentävä esitys aiheestaan eikä se sisällä oikeudellista neuvontaa.