Toimistoneuvottelu

248,00 sis alv 1 hour

Kokeneen lakimiehen konsultaatio toimistollamme Kaarinassa. Klikkaa kalenterista sopiva päivä, valitse kellonaika, varaa nyt (book now) ja tilaa palvelu verkkokaupasta.

Kuvaus

Neuvottele kokeneen lakimiehen kanssa toimistollamme osoitteessa Hadvalantie 8, 21500 Piikkiö. Toimisto sijaitsee Varsinais-Suomessa, Kaarinan kaupungissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimiston edessä on maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Palvelu sisältää

  • Neuvottelu lakimiehen kanssa toimistolla Kaarinassa
  • Palvelun kesto enintään 60 min, minkä ylittävä aika maksetaan toimistolla 10 minuutin jaksoissa.
  • Toimeksiannon hoitaa varatuomari, OTK Inga Koskinen yli 30 vuoden lakikokemuksella. Tutustu Koskisen ansioluetteloon.

Miten tilaat palvelun?

  1. Valitse ja varaa itsellesi sopiva aika kestoltaan 1 h alla olevasta ajanvarauskalenterista.
  2. Tilaa palvelu verkkokaupasta maksuvaihtoehtoina verkkopankki, kortti, lompakko ja mobiili, lasku, osamaksu tai PayPal. Toimistolla maksutapoina ovat käteinen ja pankkikortti.
  3. Tule varattuna aikana toimistolle ja ota mukaasi kaikki mahdolliset asiaan liittyvät asiakirjat, kuten sopimukset, lausunnot, kirjeenvaihto ja valokuvat.

Mitä hyötyä saat?

Kun tilaat palvelun etukäteen verkkokaupasta, jää neuvottelussa enemmän aikaa asiasi hoitamiseen. Toimeksiantosopimuksen tekeminen, asiakastietojen antaminen ja palvelun maksaminen on hoidettu jo ennen neuvottelua verkkokaupassa.

Kuluttaja-asiakas

Kuluttaja-asiakkaana voit varata kalenterista ajan 14 vuorokauden peruutusajan jälkeiselle ajankohdalle.

Mikäli kuluttaja-asiakkaana kuitenkin nimenomaisesti varaat neuvotteluajan tätä aikaisemmalle ajankohdalle eli 14 vuorokauden peruuttamisajalle tilausajankohdasta lukien, luovut siten samalla peruutusoikeudestasi. Tutustu tarkemmin lakipalvelun etämyyntisäännöksiin tilaus- ja sopimusehdoissamme.

Saatat myös pitää...