Tietosuoja GDPR -opas

75,90 sis alv

Käytännönläheiset tietosuojaohjeet pk-yritykselle. Hinta 69,00 euroa + alv 10 %. Tämä opas on laadittu pk-yrittäjien toivomuksesta ja sisältää linkit videoon sekä luotettavaan lisätietoon. Tilausvahvistuksessa saat oppaan latauslinkin, joka on voimassa viikon ajan enintään yhden latauskerran.

Kuvaus

Ota tietosuoja haltuun pk-yrityksessä

Kiitos loistavasta oppaasta! – Tilaajan palaute 13.1.2018

Hyvä GPRD opas ja pohja tietosuojaselosteen tekemiseksi! Kiitos! – Facebook arvostelu 5* 23.5.2018

Jokaiselle pk-yritykselle sopivaa konkreettista käytännönläheistä tietoa tietosuojasta. Oppaaseen on koottu tietosuojan ja tietoturvan keskeinen sisältö, kevään 2018 uudistukset ja käytännön vinkkejä niiden toteuttamiseen pk-yrityksessä.

Opas on selkeän havainnollinen ja helposti ymmärrettävä. Se sisältää myös videolinkin sekä linkkejä muuhun luotettavaan lisätietoon verkossa.

Tästä oppaasta saat ohjeet, miten otat uudistuneen tietosuojan huomioon omassa yrityksessäsi.

E-oppaan tiedot

PDF-muotoisen e-oppaan nimi on Tietosuoja GDPR Opas, 10 A4 -sivua ja painostiedot 3. uudistettu painos, 7.3.2018. Opas sisältää yleistietoa tietosuojasta, käytännön vinkkejä sekä videolinkin ja verkkolinkkejä lisätietoon.

Tilausvahvistuksessa saat latauslinkin, josta voit ladata PDF -tiedoston oman yrityksesi käyttöä varten 7 päivän aikana enintään yhden kerran. Tiedoston ladattuasi voit käyttää sitä omassa yrityskäytössäsi niin kauan kuin haluat. Katso oppaan lataamisohjeet yläpuolelta.

Tämä opas ei edellytä etukäteistietoa tietosuojasta, mutta sopii hyvin myös tietosuojan perusteet hallitsevalle ja tietosuojakoulutuksiin osallistuneille.

E-oppaan kirjoittaja

E-oppaan on kirjoittanut varatuomari, OTK Inga Koskinen. Koskisella on yli 15 vuoden kokemus yrittäjäjärjestön neuvonta-asiantuntijan tehtävästä sekä yli 30 vuoden kokemus myös pienyrittäjien lakiasioiden hoitamisesta ja yritysvalmentamisesta. Lue lisää lakioppaan kirjoittajasta.

Tietosuoja-oppaan pääsisältö

 • Henkilötiedon määritelmä ja videolinkki
 • Henkilötiedon käsittely ja -periaatteet
 • Rekisteröidyn oikeudet
 • Tietoturva
 • Tietosuoja-asiakirjat
 • Tietosuojavastaava ja sopimukset
 • Tietosuojan kehittäminen ja sanktiot
 • Lisätietoa verkossa

Ohjeet oppaan lataamiseen

 • Tilaa tuote verkkokaupasta
 • Maksa tilaus verkkokaupassa valitsemallasi maksutavalla
 • Muista palata myyjän palveluun maksusuorituksen jälkeen.

Tiedoston avaamista varten tarvitset maksuttoman PDF -tiedostojen lukuohjelman, jonka voit tarvittaessa ladata internetistä osoitteesta https://get.adobe.com/fi/reader/otherversions/.

Kun olet maksusuorituksen jälkeen palannut myyjän palveluun eli verkkosivullemme, näet tilaamasi oppaan latauslinkin alla olevan kuvan mukaisesti. Klikkaa linkkiä, jos pystyt laitteellasi lataamaan PDF -tiedoston. Jos olet epävarma latauksen onnistumisesta laitteellasi, älä klikkaa tätä linkkiä. Käytä sen sijaan sähköpostiisi saapuvaa linkkiä laitteella, jolla pystyt lataamaan ja avaamaan PDF -tiedostoja.

Sähköpostiisi saat valmiin tilauksen jälkeen alla olevan kuvan mukaisen tilausvahvistuksen, joka sisältää latauslinkin ja maininnan linkin voimassaoloajasta eli umpeutumispäivän. Saat tällaisen sähköpostilinkin, jos olet palannut maksusuorituksesi jälkeen myyjän palveluun.

Voit ladata oppaan jommasta kummasta linkistä yhteensä tilauksen enimmäismäärän mukaisen yhden latauskerran.

Jos yrität ladata oppaan useamman kertaa kuin tilauksen mukaisen enimmäismäärä sallii, saat seuraavanlaisen ilmoituksen:

“Pahoittelemme, tiedoston latausten määrä on ylittänyt maksimimäärän. Siirry kauppaan

Latauslinkkien voimassaoloajan näet “umpeutuu” -kohdassa olevasta päivämäärästä.

Miksi tietosuoja-opas?

Jokaisessa yrityksessä käsitellään henkilötietoja, mutta niiden käsittely ei kuitenkaan ole kaikissa yrityksissä nykyisenkään lain edellyttämällä tasolla. EU:n tietosuoja-asetus lisää yrityksen velvollisuuksia ja laajentaa rekisteröidyn oikeuksia, joten yrityksissä riittää kiinni kurottavaa.

Tämä opas on syntynyt pienyrittäjien omasta toiveesta ja tarpeesta saada konkreettista apua yrityksensä tietosuojaan edullisesti. Tämän oppaan suunnittelu- ja kirjoitusvaiheessa kirjoittaja on keskustellut useiden pk-yrittäjien kanssa, jotta opas on mahdollisimman monelle yrittäjälle hyödyllinen.

Oppaan käyttöoikeus

Tämän oppaan tilaamalla saat aineiston käyttöoikeuden vain ja ainoastaan omassa yritystoiminnassasi. Kaikki muut oikeudet pidätetään. Oppaan johdannossa on myös tekijänoikeudellinen huomautus. Huomioithan, että tämä opas ei ole tarkoitettu organisaatioille, jotka tarjoavat laki- tai sopimuspalveluja muille organisaatioille.

Vastuunrajoitus

Tämä e-opas on tarkoitettu tiedon jakamiseen. Opas ei ole tyhjentävä esitys aiheestaan eikä se sisällä oikeudellista neuvontaa.

Malliasiakirja

PK-yrityksen asiakas- ja markkinointireskisterin tietosuojaseloste on helppo laittaa kuntoon tilaamalla malliasiakirjan verkkokaupastamme. Asiakirja täydentää hyvin tätä tuotetta.

Tilaus vielä pohdinnassa?

Ymmärrämme, että haluat harkita tilaustasi huolellisesti. Seuraavat kysymykset ja vastauslinkit helpottavat tilauspäätöksesi tekemistä.

Voiko lakimies kirjoittaa selkeästi ja ymmärrettävästi? Totea ja testaa itse lukemalla Inga Koskisen kirjoittamia blogikirjoituksia.

Saatat myös pitää...