Testamentti

290,00 sis alv 20 minuuttia

Kokeneen lakimiehen laatima testamentti, henkilökohtainen konsultaatio ja testamenttiopas etätoimeksiantona. Klikkaa kalenterista sinulle sopivaa päivää, valitse kellonaika, klikkaa varaa nyt (book now) ja tilaa palvelu verkkokaupasta.

Kuvaus

Testamentin laatiminen sekä henkilökohtainen puhelinneuvottelu tai chat -keskustelu kokeneen lakimiehen kanssa. Neuvottelussa saat omaan tilanteeseen sopivat ohjeet ja lisäksi vielä testamenttioppaan.

Testamentilla määrätään, mitä omaisuudelle tapahtuu kuoleman jälkeen. Testamentilla voidaan muuttaa lakisääteistä perimysjärjestystä, varmistaa omaisuuden pysyminen suvussa tai estää perillisten riitoja.

Palvelu sisältää

  • Neuvottelu enintään 20 min lakimiehen kanssa puhelimitse tai chat -keskusteluna
  • Lakimiehen laatima testamentti
  • Testamentin allekirjoitus – ja muut ohjeet. Tilausvahvistuksessa saat latauslinkin, josta PDF -oppaan voit ladata yhden viikon aikana enintään yhden kerran.
  • Toimeksiannon hoitaa varatuomari, OTK Inga Koskinen yli 30 vuoden lakikokemuksella. Tutustu Koskisen ansioluetteloon.

Näin tilaat palvelun

  1. Valitse kalenterista Sinulle sopiva aika ja tilaa tämä Testamentti -palvelu verkkokaupasta. Maksuvaihtoehtoina ovat verkkopankki, kortti, lompakko ja mobiili, lasku, osamaksu tai PayPal.
  2. Kirjoita tilauksen lisätietoihin puhelin tai chat.
  3. Soita +358505515522 tai Chat -vaihtoehdossa siirry toimistomme Facebook -sivulle ja lähetä messenger -viesti sinulle varattuna aikana

Palvelun toimitusaika

Testamentti toimitetaan sähköpostitse tai muulla sovitulla tavalla yleensä noin viikon kuluessa puhelin- tai chat -neuvottelusta loma-aikoja lukuun ottamatta. PDF -oppaan latauslinkin saat heti tilausvahvistuksessa.

Ohjeet oppaan lataamiseen

  • Tilaa tuote verkkokaupasta
  • Maksa tilaus verkkokaupassa valitsemallasi maksutavalla
  • Muista palata myyjän palveluun maksusuorituksen jälkeen.

Tiedoston avaamista varten tarvitset maksuttoman PDF -tiedostojen lukuohjelman, jonka voit tarvittaessa ladata internetistä osoitteesta https://get.adobe.com/fi/reader/otherversions/.

Kun olet maksusuorituksen jälkeen palannut myyjän palveluun eli verkkosivullemme, näet tilaamasi oppaan latauslinkin alla olevan kuvan mukaisesti. Klikkaa linkkiä, jos pystyt laitteellasi lataamaan PDF -tiedoston. Jos olet epävarma latauksen onnistumisesta laitteellasi, älä klikkaa tätä linkkiä. Käytä sen sijaan sähköpostiisi saapuvaa linkkiä laitteella, jolla pystyt lataamaan ja avaamaan PDF -tiedostoja.

Sähköpostiisi saat valmiin tilauksen jälkeen alla olevan kuvan mukaisen tilausvahvistuksen, joka sisältää latauslinkin ja maininnan linkin voimassaoloajasta eli umpeutumispäivän. Saat tällaisen sähköpostilinkin, jos olet palannut maksusuorituksesi jälkeen myyjän palveluun.

Voit ladata oppaan jommasta kummasta linkistä yhteensä tilauksen enimmäismäärän mukaisen yhden latauskerran.

Jos yrität ladata oppaan useamman kertaa kuin tilauksen mukaisen enimmäismäärä sallii, saat seuraavanlaisen ilmoituksen:

“Pahoittelemme, tiedoston latausten määrä on ylittänyt maksimimäärän. Siirry kauppaan

Latauslinkkien voimassaoloajan näet “umpeutuu” -kohdassa olevasta päivämäärästä.

Avioehto- ja testamentti -pakettipalvelu

Tähän palveluun saat edullisesti liitettyä avioehtosopimuksen, mikäli sellaiselle on tarvetta. Avioehdon merkityksestä ja vaikutuksista saat henkilökohtaista konsultaatiota testamentti -palveluun sisältyvässä etäkonsultaatiossa.

Avioehtosopimuksen mallin ja ohjeet saat tilaamalla tämän palvelun lisäksi Avioehto-oppaan. Tilauksen voit tehdä tämän palvelun tilauksen yhteydessä tai myöhemmin.

Kuluttaja-asiakas

Kuluttaja-asiakkaana voit varata kalenterista ajan 14 vuorokauden peruutusajan jälkeiselle ajankohdalle.

Mikäli kuluttaja-asiakkaana kuitenkin nimenomaisesti varaat neuvotteluajan tätä aikaisemmalle ajankohdalle eli 14 vuorokauden peruuttamisajalle tilausajankohdasta lukien, luovut siten samalla peruutusoikeudestasi. Tutustu tarkemmin lakipalvelun etämyyntisäännöksiin tilaus- ja sopimusehdoissamme.