Suullisen sopimuksen opas

4,90 sis alv

Selkeä opas suullisen sopimuksen vahvistamiseen ja sopimusriskien välttämiseen.

Kuvaus

Kaikille käyttökelpoinen lakivinkki

Sopimukset ovat tärkeä osa meidän jokaisen arkielämää, joten jokainen pystyy hyödyntämään tämän e-oppaan tärkeät opit.

Helppolukuisessa ja käytännönläheisessä e-oppaassa saat ohjeet vaihe vaiheelta suullisen sopimuksen vahvistamiseen ja konkreettisen malliesimerkin. Vinkki, jonka voit ottaa heti käyttöön ja säästää kalliit oppirahat.

E-oppaan tiedot

E-oppaan nimi on Suullisen sopimuksen vahvistaminen, Lainkuoppien TOP1, oikeudenala sopimusoikeus ja painostiedot 1. painos, 17.6.2016

E-lakiopas on pdf-muodossa ja siinä on 7 kuvitettua A4 – kokoista sivua. Tilaukseen sisältyy yksi (1) oppaan latauskerta.

E-oppaan kirjoittaja

E-oppaan on kirjoittanut asianajaja, varatuomari Inga Koskinen. Lue lisää lakioppaan kirjoittajasta.

E-oppaan pääsisältö

  • Milloin suullinen sopimus
  • Miksi vahvistus
  • Miten teen vahvistuksen

Ohjeet oppaan lataamiseen

  • Tilaa tuote verkkokaupasta
  • Maksa tilaus verkkokaupassa valitsemallasi maksutavalla
  • Muista palata myyjän palveluun maksusuorituksen jälkeen.

Tiedoston avaamista varten tarvitset maksuttoman PDF -tiedostojen lukuohjelman, jonka voit tarvittaessa ladata internetistä osoitteesta https://get.adobe.com/fi/reader/otherversions/.

Kun olet maksusuorituksen jälkeen palannut myyjän palveluun eli verkkosivullemme, näet tilaamasi oppaan latauslinkin alla olevan kuvan mukaisesti. Klikkaa linkkiä, jos pystyt laitteellasi lataamaan PDF -tiedoston. Jos olet epävarma latauksen onnistumisesta laitteellasi, älä klikkaa tätä linkkiä. Käytä sen sijaan sähköpostiisi saapuvaa linkkiä laitteella, jolla pystyt lataamaan ja avaamaan PDF -tiedostoja.

Sähköpostiisi saat valmiin tilauksen jälkeen alla olevan kuvan mukaisen tilausvahvistuksen, joka sisältää latauslinkin ja maininnan linkin voimassaoloajasta eli umpeutumispäivän. Saat tällaisen sähköpostilinkin, jos olet palannut maksusuorituksesi jälkeen myyjän palveluun.

Voit ladata oppaan jommasta kummasta linkistä yhteensä tilauksen enimmäismäärän mukaisen yhden latauskerran.

Jos yrität ladata oppaan useamman kertaa kuin tilauksen mukaisen enimmäismäärä sallii, saat seuraavanlaisen ilmoituksen:

“Pahoittelemme, tiedoston latausten määrä on ylittänyt maksimimäärän. Siirry kauppaan

Latauslinkkien voimassaoloajan näet “umpeutuu” -kohdassa olevasta päivämäärästä.

Miksi edullinen e-opas?

Arkielämässä tehdään suullisia sopimuksia joka päivä. Mikäli niistä myöhemmin tulee riitaa, on sopimuksen toteen näyttäminen vaikeaa. Tämä ongelma on vältetttävissä vahvistamalla suullinen sopimus kirjallisesti tai sähköisesti.

Tästä e-oppaasta saat käytännönläheiset ohjeet jokapäiväisten suullisten sopimusten vahvistamiseen ja ristiriitojen välttämiseen. Saat mielenrauhaa ja vältät kalliiden oppirahojen maksun.

Vastuunrajoitus

Tämä e-opas on tarkoitettu tiedon jakamiseen eikä se sisällä oikeudellista neuvontaa.

Huomioithan, että opas on tarkoitettu Sinun omaan käyttöösi. Oppaan jakaminen ja kaupallinen hyödyntäminen on kielletty.