Lakipalvelu

62,00 sis alv

Tällä verkkopalvelulla voit maksaa toimistomme lakipalveluja 50,00 € + alv 24 % 12,00 € ( eli yhteensä 62,00 €) suuruisissa erissä. Kirjoita tilauksen lisätietoihin tarkemmat tiedot palvelusta saamiesi ohjeiden mukaan. Voit tilata samalla kertaa niin monta kappaletta palvelun suuruisia maksuja kuin tarvitset.

Kuvaus

Kaikkiin lakiasioihin sopiva lakipalvelu. Saat juuri Sinulle, yrityksellesi tai yhdistyksellesi sopivat kokeneen lakimiehen antamat neuvot ja ohjeet tai laatimat asiakirjat.

Palvelu sisältää

 • Tilauksen mukaisen määrän á 62,00 euron (sis alv 24%) arvoisen lakipalvelun myös verkon välityksellä
 • Etäpalvelussa on mahdollista käyttää sopimuksen mukaan puhelin- tai videopuheluneuvottelua taikka chattiä asiakirjojen laatimisen ja asian tutkimisen lisäksi
 • Tämä palvelu soveltuu myös Lakineuvonta -palvelun lisäajan tilaamiseen. Tilaa tätä tuotetta 1 kappale alkavaa 10 minuutin jaksoa kohti
 • Luottamukselliset asiakirjat lähetään puolin ja toisin salattua sähköpostiyhteyttä käyttäen ilman lisämaksua
 • Ohjeet luottamuksellisen sähköpostiviestin ja asiakirjojen lähettämiseen salattua yhteyttä käyttäen löydät otsikon “Näin lähetät meille turvapostia” alta Ota yhteyttä -sivulla.
 • Toimeksiannon hoitaa OTK, varatuomari Inga Koskinen yli 30 vuoden lakikokemuksella. Tutustu Koskisen ansioluetteloon.

Toimitusaika

Tämän palvelun toimitusaika sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Mikäli tilaamaasi lakipalveluun on sovittu sisältyvän neuvottelu, voit varata ajan verkon välityksellä

Näin tilaat palvelun

 1. Valitse Sinulle sopiva määrä lakipalvelua ja tilaa palvelu verkkokaupasta, maksuvaihtoehtoina verkkopankki, kortti, lompakko ja mobiili, lasku, osamaksu tai PayPal.
 2. Kirjoita tilauksen lisätietoihin tarkemmat tiedot palvelusta saamiesi ohjeiden mukaan.
 3. Jos olet kuluttaja-asiakas, kirjoita tarvittaessa tilauksen lisätietoihin myös pyyntösi palvelun aloittamisesta 14 vrk sisällä ja peruutusoikeudesta luopumisesta (ks. seuraava kohta “Kuluttaja-asiakas”)

Kuluttaja-asiakas

Kuluttaja-asiakkaana voit tilata lakipalvelun siten, että palvelu aloitetaan tilauksesta alkavan 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen.

Mikäli kuluttaja-asiakkaana kuitenkin nimenomaisesti pyydät lakipalvelua tätä aikaisemmalle ajankohdalle eli 14 vuorokauden peruuttamisajalle tilausajankohdasta lukien, luovut siten samalla peruutusoikeudestasi. Tällaisen pyynnön voit kirjoittaa tilauksen lisätietoihin.

Tutustu tarkemmin lakipalvelun etämyyntisäännöksiin tilaus- ja sopimusehdoissamme.

Mitä hyötyä saat?

 1. Palvelun tilaus ajasta ja paikasta riippumatta
 2. Verkkokaupan monipuoliset maksutavat
 3. Kokeneen lakimiehen avun myös verkon välityksellä
 4. Voit ostaa palvelun myös lahjaksi

Chat keskustelu oli erittäin helppo tapa hoitaa asioita. Neuvonta oli hyvää ja nopeaa sekä erittäin asiantuntevaa.
Asioiden hoitaminen tällä tavoin on helppoa kun kyse voi olla vaikeistakin asioista ja kuitenkin palvelu on henkilökohtaista. – Asiakaspalaute 15.1.2018

Inga Koskisella on tarjolla nykyaikainen ja asiakaslähtöinen verkkopalvelu, josta pääsimme käymään läpi meille tärkeitä asioita varaamanamme ajankohtana todella tiiviisti ja hyvin. Tällaista palvelua on lakipalvelualalla kaivattu! – 13.7.2017 Facebook -arvostelu 5*