Lakineuvonta

Hinta alkaen 49,00 € 10 minuuttia

Helppo ja tehokas tapa saada kokeneen lakimiehen ohjeet puhelimitse tai chatissa. Valitse palvelun kesto ja klikkaa kalenterista sinulle sopivaa päivää ja kellonaikaa. Vastaa kysymyksiin, varaa ja tilaa palvelu verkkokaupasta.

Kuvaus

Kaikkiin lakiasioihin sopiva puhelinneuvottelu tai chat -keskustelu kokeneen lakimiehen kanssa. Saat juuri Sinulle, yrityksellesi tai yhdistyksellesi sopivat neuvot ja ohjeet.

Kerro meille ongelmasi, kysymyksesi tai tavoitteesi, niin autamme Sinua eteenpäin. Voit saada asiasi hoidettua jo ensimmäisellä neuvontakerralla. Neuvonta ei velvoita jatkotoimeksiantoon.

Ihanaa auttavaa puhelinta. Kiitos tuhannesti! – 28.3.2017 Facebook -arvostelu 5*

Palvelu sisältää

 • Neuvottelu 10 min tai 20 min lakimiehen kanssa puhelimitse tai chat -keskusteluna
 • Lakineuvonta 20 min + asiakirja 20 min sisältää lisäksi lakimiehen perehtymistä toimittamaasi asiakirjaan enintään 20 min
 • Huomioithan, että palvelu sisältää neuvonnan, joka yleisen kokemuksen mukaan on annettavissa lainsäädännön perusteella. Palvelu ei sisällä oikeuskäytäntöön eikä kirjallisuuteen perehtymistä.
 • Toimeksiannon hoitaa OTK, varatuomari Inga Koskinen yli 30 vuoden lakikokemuksella. Tutustu Koskisen ansioluetteloon.

Näin valitset keston ja tilaat palvelun

 1. Valitse palvelun kestoksi 10 min, 20 min tai 20 min + asiakirja 20 min
  • 10 min sopii, kun tarvitset vastauksen yhteen yksittäisiin ja lyhyeen kysymykseen
  • 20 min sopii, kun sinulla on muutama yksittäinen lyhyt kysymys tai yksi taustatietojen (tilanteen) selostamista vaativa kysymys
  • 20 min + asiakirja 20 min sopii, kun lähetät sopimuksen tai muun asiakirjan neuvontaa varten
 2. Valitse Sinulle sopiva päivä ja kellonaika kalenterista
 3. Valitse neuvontatapa
 4. Jos valitsit palvelun Lakineuvonta 20 min + asiakirja 20 min, voit ladata asiakirjan tiedostona tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää tiedoston sähköpostitse tai turvapostina osoitteeseen lakipalvelu@ingakoskinen.fi. Turvapostin lähettämisohjeet löytyvät Ota yhteyttä -sivulta.
 5. Tilaa Lakineuvonta -palvelu verkkokaupasta, jossa maksuvaihtoehtoina ovat verkkopankki, kortti, lompakko ja mobiili, lasku, osamaksu tai PayPal.
 6. Toimi sinulle varattuna aikana seuraavasti valitsemasi neuvontatavan mukaan

Kuluttaja-asiakas

Kuluttaja-asiakkaana voit varata kalenterista ajan 14 vuorokauden peruutusajan jälkeiselle ajankohdalle.

Mikäli kuluttaja-asiakkaana kuitenkin nimenomaisesti varaat neuvotteluajan tätä aikaisemmalle ajankohdalle eli 14 vuorokauden peruuttamisajalle tilausajankohdasta lukien, luovut siten samalla peruutusoikeudestasi. Tutustu tarkemmin lakipalvelun etämyyntisäännöksiin tilaus- ja sopimusehdoissamme.

Jos tilaamasi aika ei riitä

Mikäli tilaamasi neuvonta-aika ei riitä, tilaat tarvittavan lisäajan Lakipalvelu -tuotteen kautta. Lisähinta maksetaan 10 minuutin jaksoissa ollen 62,00 euroa (sis alv 24 %) alkavalta 10 minuutin jaksolta.

Huomioithan, että lisäajan tilaaminen erikseen maksaa hieman enemmän.

Kun tilaat riittävän tasoisen palvelun heti, saat sen edullisemmin kuin tilaamalla lisäaikaa myöhemmin erikseen.

Saat tarvittaessa lisätietoa sopivan palvelutason valinnasta ennen tilauksesi tekemistä ottamalla yhteyttä esimerkiksi yhteydenottolomakkeella.

Milloin Lakineuvonta -palvelu sopii sinulle?

Lakineuvonta -palvelu sopii hyvin esimerkiksi seuraavissa tilanteissa

 • Sinulla on kysymys tai kysymyksiä, joihin haluat kokeneen lakimiehen vastauksen
 • Tarvitset oikeudellisen tilannearvion ja toimintaohjeet esimerkiksi erimielisyystapauksessa. Usein sopiva palvelutaso on Lakineuvonta 20 min + asiakirja 20 min.
 • Haluat tarkistuttaa sopimuksen lakimiehellä ja saada ohjeet sopimuksen muokkaamiseen, jolloin oikea palvelutaso on Lakineuvonta 20 min + asiakirja 20 min.
 • Haluat itse tehdä sopimuksen malliasiakirjan pohjalta lakimiehen ohjeiden mukaan. Valitse palveluksi Lakineuvonta 20 min + asiakirja 20 min.
 • Teet itse perukirjan ja tarvitset lakimieheltä varmistuksen sen oikeellisuudesta (Lakineuvonta 20 min + asiakirja 20 min)

Mitä hyötyä saat?

 1. Palvelun tilaus ajasta ja paikasta riippumatta
 2. Etäneuvonnassa saat kokeneen lakimiehen käytännölliset ohjeet ja neuvot
 3. Ajankäyttö on tehokasta, sillä etäneuvonnassa menemme suoraan asiaan ilman kuulumisten vaihtoa tai sääkeskusteluja.
 4. Perinteisessä toimistoneuvottelussa kuluu aikaa toimeksiantosopimuksen laatimiseen ja henkilötietojesi keräämiseen, kun taas etäneuvottelussa tai verkossa tilatussa toimistoneuvottelussa nämä vaiheet on hoidettu jo ennen neuvottelua.
 5. Ajansäästö tarkoittaa Sinulle myös rahansäästöä
 6. Verkkokaupassa voit valita mieleisesi maksutavan monipuolisesta valikoimasta

Chat keskustelu oli erittäin helppo tapa hoitaa asioita. Neuvonta oli hyvää ja nopeaa sekä erittäin asiantuntevaa.
Asioiden hoitaminen tällä tavoin on helppoa kun kyse voi olla vaikeistakin asioista ja kuitenkin palvelu on henkilökohtaista. – Asiakaspalaute 15.1.2018

Inga Koskisella on tarjolla nykyaikainen ja asiakaslähtöinen verkkopalvelu, josta pääsimme käymään läpi meille tärkeitä asioita varaamanamme ajankohtana todella tiiviisti ja hyvin. Tällaista palvelua on lakipalvelualalla kaivattu! – 13.7.2017 Facebook -arvostelu 5*

Saatat myös pitää...