Etäneuvonta Sinulle

95,00 sis. alv 24%

Kokeneen asiananajajan neuvot ja ohjeet kaikkiin lakiasioihin. Vältä lakiriskit helposti.

Kuvaus

Kaikkiin lakiasioihin sopiva puhelinneuvottelu asianajajan kanssa puhelimen tai muun etäviestimen välityksellä. Saat alustavan tilannearvion ja asianajan alkuneuvot 30 vuoden lakikokemuksella. Tilausvahvistuksessa on linkki PDF-oppaaseen, joka sisältää ohjeet neuvotteluun valmistautumiseen. Tämä palvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yleishyödyllisille yhdistyksille, joiden toiminta on arvonlisäverotonta. Arvonlisäverollista toimintaa harjoittavalle vastaava palvelu löytyy tuoteryhmästä Lakipalvelu yritykselle.

Palvelun sisältö
  • Startti -e-opas PDF-muodossa, 5 sivua
  • Neuvottelu asianajajan kanssa puhelimitse tai muun sovitun etäyhteyden välityksellä
  • Neuvottelun ajankohta arkisin klo 9-16 välillä erikseen sovittavana aikana
  • Palvelun kesto enintään 20 min
  • Toimeksiannon hoitaa asianajaja, varatuomari Inga Koskinen 30 vuoden lakikokemuksella
Toimitusaika

E-oppaan latauslinkin saat heti tilausvahvistuksessa sähköpostiisi. Latauslinkki on voimassa kuusi kuukautta tilauksesta ja enintään kolme latauskertaa. Ajanvaraus tapahtuu palvelun tilaamisen yhteydessä ehdottamalla useita aikavaihtoehtoja tai varaamalla aika verkkokalenterista. Neuvotteluaikoja on yleensä tarjolla kolmen arkipäivän kuluessa. Kuluttaja-asiakkaalle varataan aika 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen, ellei asiakas nimenomaisesti erikseen pyydä palvelun aloittamista peruuttamisaikana ja siten luovu peruutusoikeudestaan.

Milloin tarvitset pidemmän puhelinneuvottelun?

Tilaa Puhelinneuvottelu Laaja -palvelu verkkokaupastamme, jos tarvitset lisäaikaa alkuneuvotteluun tai asiaasi liittyy etukäteen toimitettavia asiakirjoja. Mikäli tarvittavaa lisäaikaa ei ole tilattu ennen puhelinneuvottelua, maksetaan se puhelinneuvottelun jälkeen verkkokaupan kautta tai laskuteteen sähköpostitse.

Puhelinneuvottelu Laaja -palvelun tilaaminen on yleensä tarpeen seuraavissa tilanteissa
  • Asiaan liittyy asiakirjoja ja kirjeenvaihtoa
  • Kansainvälisoikeudellisia liityntöjä sisältävässä asiassa
  • Otathan yhteyttä toimistoomme, jos haluat varmistua laajemman palvelun tarpeellisuudesta.