Tietoa meistä

Lakitoimiston tarina alkaa

Toimiston perustamisidea syntyi kesällä 1992. Uusi yritys näki päivänvalon seuraavan vuoden maaliskuussa.

Miksi?

Lakialan yleiset toimintatavat eivät vastanneet toimiston perustajan, Inga Koskisen käsitystä siitä, miten asiakkaita autetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten voit tehdä päätöksen hankalassa tilanteessa, jos et ymmärrä lakimiehesi puhetta tai tekstiä? Hienot juridiset termit ja tarkan koodin pukeutuminen pönkittävät lakimiehen omaa ammattiegoa ja nostavat juristin korokkeelle, silmäilemään sinua nenän vartta pitkin. Ei, ei näin.

Ammattiosaaminen on kiistatta tärkeä osa lakimiehen työtä. Mutta juristi voi heittää hienostelun syrjään ja puhua samaa kieltä kanssasi. Kuunnella Sinua. Olla läsnä. Auttaa Sinua aidosti.

Siksi.

Millaisella kokemuksella toimisto starttasi?

Pääset lukemaan täältä lisätietoa perustajasta.

Helsingistä Piikkiöön

Toiminta starttasi Helsingissä, Hietalahdenkadulla, pienessä vuokrahuoneessa. Takapihan ikkunanäkymät roskalaatikkoineen eivät hivelleet silmiä, mutta ei se asiakkaita haitannut. He saivat apua yksi toisensa jälkeen. Puskaradio lauloi asiakkaiden tyytyväistä sanomaa.

Toimisto muutti vuosisadan vaihteessa Turun seudulle, takaisin perustajansa synnyinseuduille. Oma katutason liikehuoneisto löytyi Piikkiön parhaalta paikalta, pääväylän ja torin varrelta.

Toukokuu 2011

Lukuisia työmatkoja ympäri Suomea, usein lentokoneella matkustaen. Toimiston perustajan työpäivät venyivät ja hymy alkoi hyytymään. Oli pakko tehdä jotain radikaalia, etsittävä uutta suuntaa yrityksen toiminnalle.

Miten kehittää toimintaa ja vähentää matkustamista? Kiperää kysymystä saikin pähkäillä useamman vuotta.

Syyskuu 2015

Toimiston blogi perustettiin syyskuussa 2015. Se sai positiivisen ja innostuneen vastaanoton. Sen lukijamäärät kasvoivat kohisten. Siitä se lähti.

Nyt oltiin uudella, oikealla tiellä. Digitaalisuus ja verkkopalvelut auttoivat kehittämään toimintaa ekologisemmaksi, perustajan toivomaan suuntaan.

“Onnea, Inga, blogisi johdosta! Olet edelläkävijöiden joukkoa.”

– Anne-Maria Korhonen

“Kiitos Inga Koskinen tästä blogista jota pidät ja autat meitä yrittäjiä pysymään ajan tasalla.”

– Outi Marjamaa

Löydät lisää asiakaspalautteita täältä.

Lakitoimisto verkossa

Digitaaliset palvelut ovat vieneet mukanaan. Toimiston verkkopalveluja kehitetään edelleen, jotta pystymme auttamaan yhä useampaa sinua ja entistä edullisemmin hinnoin. Vuoden 2019 alussa yrittäjien hintoja laskettiin arvonlisäveron verran; nyt yksinyrittäjilläkin on parempi mahdollisuus käyttää asiantuntijaa sopimusten teossa.

Sohvan nurkassa on mukava istua läppäri sylissä, hörppiä kahvia ja tehdä etätöitä paremman huomisen puolesta.

Toimiston arvot kiteytettynä

  • Ihmisläheinen
  • Kokemus
  • Nykyaikaisesti

Joulukuu 2019

On tullut aika sulkea yksi kirja. Kommandiittiyhtiön LAKIPALVELU ingakoskinen.fi Ky:n toiminta on päättynyt 10.12.2019.

Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille yli neljännesvuosisadan kestäneestä hyvästä yhteistyöstä!