Tee itse avioehtosopimus – kokeneen asianajajan palvelulla

Avioehtosopimus ja sen harkitseminen jää helposti arkielämän jalkoihin. Avioliittoa suunniteltaessa ei kehtaa ottaa puheeksi niinkin arkisia asioita kuin omaisuuskysymyksiä. Mutta eikö avioehdon pohtiminen juuri osoita, että avioliitto on tarkoitus solmia rakkaudesta vaan ei rahasta?

Uusperheelliset, yrittäjät, varakkaat, köyhät, kotiäidit… Kaikkien kohdalla avioliiton solminen tuo väistämättä mukanaan avio-oikeuden lain mukaan. Miksi siis et miettisi edes hetken, mitä se tarkoittaa avioliiton päättyessä?

Avioehdon pohtiminen on tarpeen myös avioliiton aikana. Silloin sen ehtii vielä tarvittaessa tekemään.

Avioliitto voi päättyä eron tai toisen puolison kuoleman johdosta. Molemmissa tilanteissa on oleellinen merkitys sillä, onko avioehto laadittu vai ei.

Uusi palvelu ilman riskiä

Uusi avioehto-palvelumme on avoinna 24/7 paikasta riippumatta. Tilaa vaikka kotisohvalta kahvia siemaillen. Hinta on edullinen ja toimitus heti suoraan sähköpostiisi.

Saat käytännönläheistä tietoa avio-oikeudesta ja avioehtosopimuksesta konkreettisin laskuesimerkein valotettuna. Lisäksi myös havainnolliset vaiheittaiset ohjeet avioehdon tekemiseen, allekirjoittamiseen ja rekisteröintiin sekä avioehtosopimuksen mallitekstejä.

Oppaan laatimisessa on otettu huomioon kirjoittajan varatuomari Inga Koskisen 30 vuoden kokemuksen aikana kertyneet kysymykset.

Ymmärrettävyystakuu tarkoittaa, että epäselviin kohtiin saat tarkennusta kokeneelta asianajajalta.

Ja jos tuntuu, että tarvitset lisäapua, ei haittaa. Voit tilata vain ja ainoastaan tarvitsemasi lisäpalvelut. Henkilökohtaisten konsultaatioiden kanssakin palvelun hinta jää vielä edulliseksi.

Jos taas päädyt myöhemmin avaimet-käteen -palveluun, hyvitetään maksamasi summa laajemman palvelun osamaksuna. Reilua, eikö? Tämän riskittömämmäksi ei palvelun hankkiminen enää voi tulla.