Tarjous

Yrityksen tuotteiden ja palveluiden myynti perustuu tarjoukseen. Yrittäjä, vakuuta asiakkaasi ja turvaa oikeutesi hyvin tehdyllä tarjouksella.

Tarjous kannattaa tehdä lopullisen sopimuksen sisältöiseksi, jolloin sopimuksen teko myös helpottuu. Vakioehtojen hyödyntäminen ja toimintaan liittyvien riskien ennakoiminen ovat tärkeitä.

Tarjouksen laatimista koskeva toimeksianto sopii hyvin hoidettavaksi myös etäyhteyden välityksellä. Asiantuntevasti laadittua tarjousta tarvitsevat paitsi yritykset myös yhdistykset ja yksityiset henkilötkin.

Tarjous -palvelun hinnoittelu

Tutustu lakipalveluiden hinnoitteluun.

Miten aloitat tarjouksen laatimisen?

Tarjous -palveluun starttaat etäpalveluna puhelinstartilla. Valitse Puhelinneuvottelu, jos sinulla ei ole vielä luonnosta tarjoukseksi. Vastaava palvelu löytyy verkkokaupasta myös yksityishenkilölle.

Jos sinulla on tarjousluonnos tai muita asiakirjoja, valitse Yrityksen Puhelinneuvottelu Laaja. Vastaava palvelu löytyy myös yksityishenkilölle.

Lisätietoa blogissa

Viisi myyttiä tarjouksesta -artikkelimme pureutuu tarjouksen ydinkohtiin. Lisää tietoa löydät sopimus-kategorian artikkeleista.

Sopimusopas