Startti

KAKSI TAPAA LAKISTARTTIIN

Alkuneuvottelu eli Startti on kaikkiin lakiasioihin sopiva ensiaskel. Saat asianajajan alustavan oikeudellisen arvion, alkuneuvot ja ohjeet. Startti on valintasi mukaan puhelin- tai toimistoneuvottelu. Alkuneuvottelu ei velvoita sinua jatkotoimeksiantoon. Mikäli jatkamme palvelua startin jälkeen, huomioidaan startin hinta pakettihinnoitellun palvelun kokonaishinnassa. Sinun ei tarvitse tietää, millaista lakipalvelua tarvitset. Kerro alkuneuvottelussa ongelmasi, kysymyksesi tai tavoitteesi. Me autamme eteenpäin. HUOMIOITHAN, että puhelinneuvotteluun tarvitaan verkkokauppatilaus!

1. Tilaa Puhelinstartti

Tilaa puhelinstartti helposti ja nopeasti verkkokaupasta 24/7 myös mobiililaitteella, niin saat lisäksi pdf-oppaan. Palvelun maksu hoituu samalla. Tilauksen yhteydessä voit ehdottaa myös Sinulle sopivia puhelinaikoja tai varata ajan verkkokalenteristaTAI

2. Varaa aika toimistolle

Varaa aika toimistoneuvotteluun verkkokalenterista myös mobiililaitteella tai ottamalla yhteyttä toimistoomme. Neuvottelun voit maksaa helposti verkkokaupassa verkkopankkimaksulla tai luottokortilla. Toimistolla maksutapoina ovat käteinen ja pankki- tai luottokortti.

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Otathan rohkeasti yhteyttä, tiedustelu on maksuton. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.