Sovinto

Sovinnon edistämispalvelu on tehokas tapa ratkaista erimielisyyksiä kokeneen asianajajan avulla. Ratkaisuvaihtoehtoja on enemmän kuin tuomioistuinprosessissa. Sovinnolla säästät aikaa ja rahaa sekä vältyt ikäviltä mieliharmeilta.

Kuka tahansa riidan osapuolista tai kaikki voivat ottaa yhteyttä toimistoomme pyytäen apua sovinnon aikaan saamisessa. Sovinnon mahdollisuus voidaan kartoittaa kohtuuhintaisen startti-palvelumme avulla.

Sovinnon edistäminen on vapaaehtoista toimintaa. Kuka tahansa riidan osapuolista voi missä vaiheessa tahansa ilmoittaa, ettei halua jatkaa sovittelua. Sovintoa tavoitellaan joustavasti osapuolten ja tilanteen mukaan. Sovintoa edistäessään asianajaja Inga Koskinen voi yhteisten neuvottelujen lisäksi käydä kahdenkeskisiä keskusteluja osapuolten kanssa.

Olemme saaneet sovinnon edistämispalvelusta erittäin hyviä kokemuksia ja tyytyväisiä asiakkaita. Palvelun avulla on mahdollista välttää pitkät raastavat riidat – suosittelemme lämpimästi!

Sovittelu

Asianajaja Inga Koskinen on suorittanut Suomen Asianajajaliiton sovittelijakoulutuksen. Asianajajaliiton  sovintomenettely soveltuu liike-elämän ja työsuhderiitojen vapaaehtoiseen ratkaisuun yritysmaailmassa.

Tuomioistuinsovittelu

Sovittelu on mahdollista vielä siinäkin vaiheessa, kun asia on jo vireillä tuomioistuimessa. Asianajaja Inga Koskinen on toiminut osapuolen avustajana riita-asian tuomioistuinsovittelussa, joka sopii myös perheoikeudellisiin asioihin. Esimerkiksi lasten huoltoriidoissa on mahdollista päästä sovittelijana toimivan käräjätuomarin johdolla molemmille vanhemmille sopivaan lapsen edun mukaiseen sovintoratkaisuun.

Sopimukset

Sopimuksen laatimisessa otamme huomioon kaikkien sopijapuolten edut siitä riipumatta, kuka on ottanut toimistoomme yhteyttä.

Voit siis luottaa siihen, että Sinun etusi otetaan huomioon. Tarvittaessa ohjaamme toisen osapuolen kääntymään oman lakimiehen puoleen. Tutustu sopimusten hinnoitteluun.

Käytännön esimerkkejä

Mitä sovinnon edistäminen tarkoittaa käytännössä? Verkkosivullamme on riitoihin ja niiden ratkaisuihin liittyviä artikkeleita, joihin kannattaa perehtyä. Lue lisää riitojen sovinnollisesta ratkaisemisesta.

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” tax_term=”80″ tax_operator=”0″ order=”desc” orderby=”title”]

[su_quote cite=”Montesquieu”]Vapaus on oikeutta tehdä kaikkea sitä, minkä lait sallivat.[/su_quote]