Sopimus

Sopimus-palveluumme sisältyy aina henkilökohtainen konsultaatio kokeneen asianajajan kanssa. Valitse palvelu haluamassasi laajuudessa; joko osittain tee-se-itse-pakettina tai valmiina avaimet-käteen-palveluna.

Voit tarkistuttaa kauppakirjan tai muun asiakirjan ennen sen allekirjoittamista kokeneella lakimiehellä. Lakistartti sopii hyvin myös tähän tarkoitukseen.

Esimerkkejä sopimuksista

Sopimus-palvelulla saat esimerkiksi kokeneen lakimiehen laatimat seuraavat sopimukset:

Kaupanvahvistus

Saat meiltä kaupanvahvistajan palvelut kiinteistöjen luovutuksiin. Varatuomari Inga Koskinen on myös kaupanvahvistaja.

Etämyynti

Otamme vastaan sopimus-palvelun tilauksia ja toimitamme laadittuja asiakirjoja asiakkaalle myös etäviestimen välityksellä. Kuluttaja-asiakkaan kanssa noudatamme etämyyntisäännöksiä ja aloitamme palvelun 14 päivän peruuttamisajan jälkeen, ellei kuluttaja nimenomaisesti pyydä palvelun hoitamista aikaisemmin.

Lakipalvelun hinta

Lue lisää lakipalvelun hinnoittelusta.

Sinun tai yrityksesi Puhelinstartti sopimusasioihin

Startti eli alkuneuvottelupalvelu puhelimitse tai muun etäviestimen välityksellä sopii sinulle siitä riippumatta, onko sinulla jo olemassa sopimusluonnos tai se puuttuu vielä. Palvelu on hinnoiteltu erikseen yksityisasiakkaalle ja yritysasiakkaalle.

Täältä löydät lisätietoa toimeksiannon käynnistämisestä alkuneuvottelulla.

Lisätietoa blogissa

Sopimusopas

Verkkokaupasta saat ladattua itsellesi pdf-oppaan suullisen sopimuksen vahvistamisesta. Käytännöllinen ja kaikille tarpeellinen vinkki selkeine ohjeineen sekä yksityishenkilölle että yritttäjälle. Ota vinkki käyttöön heti ja vältä suullisiin sopimuksiin liittyvät riskit.