Sopimukset tarkistukseen

Tarvitsetko apua sopimuksen tekoon? Esimerkiksi asuntokauppa, työsopimus, vuokrasopimus, avioehto tai testamentti? Sinulla on mahdollisuus saada edullisesti asianajajan arvio sopimuksesta. Harkitse tarkkaan, ennen kuin allekirjoitat.

Oletko ilman sopimusluonnosta?

Lakineuvonta etäyhteyksin on edullinen tapa lähteä liikkelle sopimusasioissa. Yksityishenkilölle ja yritykselle on nyt sama hinnoittelu.

Onko sinulla sopimusluonnos?

Voit saada toiselta sopijakumppanilta valmiin sopimusehdotuksen. Ennen kuin laitat nimesi alle, kannattaa harkita tarkkaan.

Allekirjoittamasi sopimus sitoo Sinua ja voit kokea epämiellyttäviä kukkaron päälle käyviä yllätyksiä myöhemmin. Sopimuksen sisältöön löytyy useita vaihtoehtoja, joten turvaa oma selustasi. Sinulle esitetty ehdotus ei ole ainoa vaihtoehto sopimuksen sisällöksi. Näytä sopimus lakimiehelle.

Oletko itse hankkinut tietoa ja miettinyt testamentin tai sopimuksen sisältöä? Hanki juristin mielipide ennen ratkaisevan askeleen ottamista.  Säästyt kalliilta oppirahoilta. Ja varmistat, että tahtosi toteutuu.

Toimistomme Lakineuvonta sopii hyvin sopimusten tarkastamiseen. Tapaat lakimiehen etäyhteyden välityksellä tai toimistoneuvottelussa. Ja saat kullanarvoiset alkuneuvot ja ohjeet jatkotoimenpiteille. Palvelu on kohtuuhintainen eikä velvoita Sinua jatkotoimenpiteisiin.

Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä!

Yksi kommentti artikkeliin ”Sopimukset tarkistukseen”

Kommentointi on suljettu.