Räätälöity lakipalvelu verkkokaupassa

Lakiasioiden hoitaminen ammattitaidolla

Kokoa itsellesi verkkokaupasta sopiva lakipalvelu. Maksat vain siitä palvelusta, jonka todella tarvitset. Saat sopivan palvelun valintaan meiltä apua. Sinun ei tarvitse muuta kuin tilata alkuneuvottelu, niin autamme sinua eteenpäin.

Miten valitset puhelinpalvelun?

Alkuneuvottelu sopii aina lakipavelun starttaamiseen ja mahdollisten jatkotoimien harkintaan. Helppo tapa, jos et ihan tarkkaan tiedä millaista palvelua tarvitsisit.

Yksityishenkilön puhelinneuvottelu sopii Sinulle omiin ja perheen lakiasioihin. Tämän palvelun tilaavat myös yhdistykset, jotka eivät harjoita arvonlisäverollista toiminaan. Puhelinneuvottelussa saat vastaukset kysymyksiisi, alustavat ohjeet ja tietoa mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Yrityksille on oma palvelunsa. Palvelu eroaa yksityishenkilön palvelusta hintansa osalta. Yrityksen puhelinneuvottelu on arvonlisäveron verran kalliimpi kuin yksityishenkilön.

Laajaa puhelinpalvelua tarvitset silloin, jos asiaasi liittyy sopimuksia, kirjeenvaihtoa tai ulkomaan liityntöjä. Tämä palvelu löytyy verkkokaupasta sekä yksityishenkilölle että yritykselle.

Alkuneuvottelu toimistolla

Puhelinneuvottelun sijasta voit valita myös toimistoneuvottelun Kaarinan Piikkiöön. Tämänkin palvelun voit tilata verkkokaupasta joko yksityishenkilönä tai yrityksenä.

Entä alkuneuvottelun jälkeen?

Voit saada asiasi hoidettua jo alkuneuvottelussa. Esimerkiksi jos asiasi eteenpäin viemiselle ei ole perusteita, kerromme tämän. Mieltä askarruttaviin kysymyksiin, oman tilanteen tarkistukseen ja sopimuksen tarkistukseen on mahdollista saada vastaukset jo alkuneuvottelussa.

Jatkotoimenpiteet sovitaan aina erikseen. Sinulla on valinnan varaa tee-se-itse-palvelusta aina avaimet-käteen-palveluun asti. Jos Sinulla on aikaa ja halua perehtyä avioehtosopimukseen, säästät palkkiossamme. Täyden palvelun toimeksiannoissa puolestaan säästät rahaa.

Verkkokaupassa palvelupaketit ovat erikseen tilattavina palveluosina eli moduuleina, joista kootaan Sinulle sopiva kokonaisuus.

Esimerkiksi Avioehto

Voit aloittaa tilaamalla Avioehto-oppaan tai alkuneuvottelun verkosta.

Lakioppaan avulla saat tehtyä avioehtosopimuksen itsenäisesti. Hinta on myös edullisin. Tarvittaessa voit tilata lisäksi henkilökohtaista konsultaatiota – joko ennen oppaan tilaamista tai sen jälkeen.

Alkuneuvottelussa saat apua myös sopivan jatkopalvelun valintaan. Voit valita avioehtosopimuksen etäpalveluna tai perinteisesti toimistopalveluna.

Tutustu verkkokaupan avioehtopalveluihin.

Lakipalveluaiheiset blogikirjoitukset

Posts not found

Vastaa