Räätälöity lakipalvelu verkkokaupassa

Kokoa itsellesi verkkokaupasta sopiva lakipalvelu. Maksat vain siitä palvelusta, jonka todella tarvitset. Saat sopivan palvelun valintaan meiltä apua. Sinun ei tarvitse muuta kuin tilata palvelukartoitus, niin autamme sinua eteenpäin.

Miten valitset etäpalvelun?

Lakineuvonta -palvelumme sopii aina lakipavelun starttaamiseen ja mahdollisten jatkotoimien harkintaan. Helppo tapa, jos et ihan tarkkaan tiedä millaiselle lakipalvelulle sinulla olisi tarvetta.

Lakineuvonta on etäpalvelu, joka sopii Sinulle omiin ja perheen lakiasioihin. Tämä palvelu on 13.1.2018 alkaen saman hintainen yhdistysten lisäksi myös arvonlisäverovelvollisille yrityksille. Lakineuvonnassa saat vastaukset kysymyksiisi, alustavat ohjeet ja tietoa mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Laajaa lakineuvontaa tarvitset silloin, jos asiasi on laaja tai siihen liittyy sopimuksia, kirjeenvaihtoa tai ulkomaan liityntöjä. Tämän palvelun ohjeet löydät verkkokaupan tuotekuvauksesta.

Alkuneuvottelu toimistolla

Puhelinneuvottelun sijasta voit valita myös toimistoneuvottelun Kaarinan Piikkiöön. Tämänkin palvelun voit tilata verkkokaupasta joko yksityishenkilönä tai yrityksenä. Hinta on 13.1.2018 alkaen kaikille asiakkaille sama. Voit valintasi mukaan varata vain ajan netissä tai lisäksi myös maksaa neuvottelun etukäteen. Kun hoidat myös maksun netin kautta, voimme neuvottelussa keskittyä asiasi hoitamiseen.

Entä alkuneuvottelun jälkeen?

Voit saada asiasi hoidettua jo alkuneuvottelussa. Esimerkiksi jos asiasi eteenpäin viemiselle ei ole perusteita, kerromme tämän. Mieltä askarruttaviin kysymyksiin, oman tilanteen tarkistukseen ja sopimuksen tarkistukseen on mahdollista saada vastaukset jo alkuneuvottelussa.

Jatkotoimenpiteet sovitaan aina erikseen. Sinulla on valinnan varaa tee-se-itse-palvelusta aina avaimet-käteen-palveluun asti. Jos Sinulla on aikaa ja halua perehtyä avioehtosopimukseen, säästät palkkiossamme. Täyden palvelun toimeksiannoissa puolestaan säästät rahaa.

Verkkokaupassa palvelupaketit ovat erikseen tilattavina palveluosina eli moduuleina, joista kootaan Sinulle sopiva kokonaisuus.

Esimerkiksi avioehto

Kun tarvitset tai harkitset avioehdon tekemistä, voit aloittaa tilaamalla verkosta joko

  • tee-se-itse Avioehto-oppaan tai
  • lakineuvonta -palvelun.

Lakioppaan avulla saat tehtyä avioehtosopimuksen itsenäisesti. Hinta on myös edullisin. Tarvittaessa voit tilata lisäksi henkilökohtaista konsultaatiota – joko ennen oppaan tilaamista tai sen jälkeen.

Alkuneuvottelussa saat apua myös sopivan jatkopalvelun valintaan. Voit valita avioehtosopimuksen etäpalveluna tai perinteisesti toimistopalveluna.

Verkkopalvelut kehittyvät

Kehitämme verkkopalvelujamme jatkuvasti, joten kannattaa ahkerasti käydä verkkokaupassamme. Voit myös tilata sivun alapalkista uutiskirjeen, niin saat sähköpostiisi lakivinkkejä ja tietoa palveluistamme.

Terveisin Inga