Tarjous

Yrityksen tuotteiden ja palveluiden myynti perustuu tarjoukseen. Yrittäjä, vakuuta asiakkaasi ja turvaa oikeutesi hyvin tehdyllä tarjouksella.

Tarjous kannattaa tehdä lopullisen sopimuksen sisältöiseksi, jolloin sopimuksen teko myös helpottuu. Vakioehtojen hyödyntäminen ja toimintaan liittyvien riskien ennakoiminen ovat tärkeitä.

Tarjouksen laatimista koskeva toimeksianto sopii hyvin hoidettavaksi myös etäyhteyden välityksellä. Asiantuntevasti laadittua tarjousta tarvitsevat paitsi yritykset myös yhdistykset ja yksityiset henkilötkin.

Tarjous -palvelun hinnoittelu

Tutustu lakipalveluiden hinnoitteluun.

Miten aloitat tarjouksen laatimisen?

Tarjous -palveluun starttaat etäpalveluna puhelimitse tai chat -keskusteluna. Palvelu on helposti tilattavissa ja aika varattavissa verkossa. Jos olet jo tehnyt tai vastaanottanut tarjousluonnoksen, lähetä se meille sähköpostitse salattua yhteyttä käyttäen ja tilaa laaja lakineuvonta -palvelu verkkokaupasta

Lisätietoa blogissa

Viisi myyttiä tarjouksesta -artikkelimme pureutuu tarjouksen ydinkohtiin. Lisää tietoa löydät sopimus-kategorian artikkeleista.

Sopimusopas

Suulliset sopimukset aiheuttavat käytännössä usein ongelmia ja kalliita riitoja. Ne on kuitenkin vältettävissä etukäteen, kunhan suullinen sopimus vahvistetaan todistettavasti. Sopimusopas sisältää selkeät ohjeet, miten teet tämän. Jokaiselle hyödyllinen vinkki siis, jonka voit ottaa käyttöön heti.