Sopimus

Sopimus-palveluumme sisältyy aina henkilökohtainen konsultaatio kokeneen asianajajan kanssa. Valitse palvelu haluamassasi laajuudessa; joko osittain tee-se-itse-pakettina tai valmiina avaimet-käteen-palveluna.

Voit tarkistuttaa kauppakirjan tai muun asiakirjan ennen sen allekirjoittamista kokeneella lakimiehellä. Lakineuvonta sopii hyvin myös tähän tarkoitukseen.

Esimerkkejä sopimuksista

Sopimus-palvelulla saat esimerkiksi kokeneen lakimiehen laatimat seuraavat sopimukset:

Kaupanvahvistus

Saat meiltä kaupanvahvistajan palvelut kiinteistöjen luovutuksiin. Varatuomari Inga Koskinen on myös julkinen kaupanvahvistaja.

Etämyynti

Otamme vastaan sopimus-palvelun tilauksia ja toimitamme laadittuja asiakirjoja asiakkaalle myös etäviestimen välityksellä. Kuluttaja-asiakkaan kanssa noudatamme etämyyntisäännöksiä ja aloitamme palvelun 14 päivän peruuttamisajan jälkeen, ellei kuluttaja nimenomaisesti pyydä palvelun hoitamista aikaisemmin.

Lakipalvelun hinta

Lue lisää lakipalvelun hinnoittelusta.

Lakineuvonta sopimusasioissa

Lakineuvonta puhelimitse, chatin tai muun etäviestimen välityksellä sopii sinulle siitä riippumatta, onko sinulla jo olemassa sopimusluonnos tai se puuttuu vielä. Jos haluat tarkistuttaa sopimusluonnoksen, valitse laaja lakineuvonta -palvelu.

Kotisivuiltamme löydät lisätietoa lakineuvonta -palvelustamme.

Lisätietoa blogissa

Blogistasmme löytyy useita sopimusaiheisia kirjoituksia.

Sopimusopas

Verkkokaupasta saat ladattua itsellesi pdf-oppaan suullisen sopimuksen vahvistamisesta. Käytännöllinen ja kaikille tarpeellinen vinkki selkeine ohjeineen sekä yksityishenkilölle että yritttäjälle. Ota vinkki käyttöön heti ja vältä suullisiin sopimuksiin liittyvät riskit.