Ohjeet lakimiehen valintaan

Lakimiehen valinta ei tule joka päivä eteen. Sen vuoksi on tärkeää, että valinta osuu heti kohdalleen. Lakimiehen vaihtamisesta kun aiheutuu lisäkustannuksia ja jopa negatiivisia vaikutuksia jutun lopputulokseen. Miten siis teet hyvän valinnan?

Mikä tekee valinnasta niin vaikeaa?

Lakimiehen ammattinimikkeitä on useita. Sen lisäksi lakipalveluja voi tarjota myös henkilö, jolla ei ole lakikoulutusta lainkaan.

Lakimies, juristi, asianajaja, oikeustieteen kandidaatti, varatuomari, oikeustieteen maisteri…?

Mihin kiinnität valinnassa huomiota?

Jokainen haluaa asiaansa hoitamaan parhaan mahdollisen asiantuntijan. Lakimiehen koulutus ja aihealueen kokemus ovat ehdottomia perusedellytyksiä. Nämä eivät kuitenkaan yksin riitä.

Mitä hyötyä Sinulle on lakimiehestä, jonka puheesta et ymmärrä mitään? Lakimies on Sinulle yhteistyökumppani, jäsen tiimissä, jonka tavoitteena on toteuttaa Sinun oikeutesi ja turvata selustasi.

Selkokielisyyden lisäksi lakimiehelläsi on oltava aikaa ja halua juuri Sinun asiasi hoitamiseen. Tämän voit testata helposti. Jos et saa lähettämääsi viestiin vastausta parin päivän, mieluiten vuorokauden kuluessa, kannattaa kääntyä seuraavan ehdokkaan puoleen.

Mistä saat lisäapua lakimiehen valintaan?

Olemme julkaisseet verkkosivuilla Ingan koulutus- ja työkokemustiedot sekä tarinan. Mielestämme Sinulla on oikeus jo ennen ensimmäistä yhteydenottoasi tietää, millaisen lakimiehen puoleen olet kääntymässä.

Annamme mielellämme lisätietoja lakimiehen valinnasta.

Ilmaista lisätietoa saat heti 24/7 Lakimiehen valitantaoppaasta, jonka latauslinkki tulee sähköpostiisi heti tilauksen tehtyäsi. Kolmenkymmenen vuoden lakimieskokemuksella laadittu maksuton opas on selkeä ja antaa hyvät eväät juuri Sinulle sopivan lakimiehen valintaan. Lakialan ammattinimikkeet selitetään oppaassa ymmärrettävästi. Käy siis lataamassa oma oppaasi, niin tiedät enemmän.

Lakipalvelun ostajan opas