Malttamaton vai pähkäilevä?

Malttamaton haluaa vastauksen heti tässä ja nyt. Muuten hän on kuin tulisilla hiilillä, kärsimätön. Pähkäilevä puolestaan tutkii ja pohtii asiaa monelta kannalta, ennen kuin vihdoin pyytää apua. Hän haluaa ensin selvittää asioita itsekseen. Kumpi Sinä olet?

Kumpaa tyyppiä olet?

Asiointitapa vaatekaupassa paljastaa Sinut. Suuntaatko askeleesi suoraan myyjän luo? Kerrot hänelle, mitä olet etsimässä.

Vain lymyätkö vaatetankojen välissä myyjää vältellen? Ja haluat ehdottomasti itse kaikessa rauhassa hypistellä ja sovittaa vaatteita. Moneen otteeseen. Ja mieluiten lähteä ensimmäisillä kerroilla tyhjin käsin. Palaat kyllä ostoksille, kun olet saanut tarpeeksi aikaa miettiä.

Malttamattomalle lakiapua

Voit olla oma itsesi ja saada toimistoltamme lakiapua juuri Sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Malttamaton soittaa tai ottaa yhteyttä sähköisesti nyt heti ajasta ja paikasta riippumatta. Sopii.

Pähkäilevälle lakitietoa

Pähkäilevä saa ensin etsiä tietoa lakiasioista kaikessa rauhassa. Tähän tarpeeseen tarjoamme lakitietoa kotisivuillamme. Maksutta. Sinulle sopivaan aikaan haluamassasi paikassa. Ihan rauhassa. Otat yhteyttä, kun siltä tuntuu.

Malttamaton ja pähkäilevä – Sinun ratkaisusi on Uutiskirje

Tai jos olet malttamattoman ja pähkäilevän välimaastossa taikka podet aikapulaa, toimistomme IK Uutiskirje on Sinun juttusi. Saat sähköpostiisi maksutta lakivinkkejä. Kätevää. Uutiskirjeen saat tilattua kotisivujemme alapalkista.

Meille Sinä olet sopiva asiakas juuri sellaisena kuin olet. Tervetuloa!