Lakitieto -palvelu

Toimistomme uunituore IK Lakitieto Jäsenyys -palvelu on tällä hetkellä kotisivujemme verkkokaupan myydyin tuote. Palvelu on ilmainen, mutta ei kuitenkaan ainoa maksuton tuote verkkokaupassamme. Missä siis tämän palvelun suosio piilee?

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Pienyrittäjillä ei ole mahdollisuutta palkata omaa juristia, vaikka lakiasioiden tiedontarve on kova. Yksikin erehdys säädösviidakossa voi maksaa liian kalliin hinnan sillä seurauksella, että yritystoiminta päättyy siihen. Miten pienyrittäjä sitten saa pidettyä itsensä riittävästi ajan tasalla?

Tämä palvelu on suunniteltu nimenomaan sinulle, pienyrittäjä.

Miksi?

Pienyrittäjien ajalliset resurssit ovat rajalliset. Tämä palvelu antaa pääsyn jäsensivustolle, johon kirjautumalla pienyrittäjille tärkeä lakitieto on helposti luettavissa ja tarkistettavissa. Yhdessä paikassa. Ja ilman sähköpostiviidakkoa.

Jos et löydä palvelusta valmista vastausta pienyrittäjän kysymykseesi, voit lähettää sen jäsensivun kautta aihetoiveena viikottain julkaistavaan tietoiskuun. Maksutta.

 

Mihin palvelu velvoittaa?

Palvelu on maksuton eikä velvoita maksullisiin palveluihin.

Voinko palvelun peruuttaa?

IK Lakitieto -jäsenyyden voit peruuttaa omalta jäsensivultasi milloin tahansa. Mikäli peruutuksen jälkeen kuitenkin muutat mielesi ja haluat maksutonta lakitietoa, voit tilata palvelun uudelleen.

Entä vuoden jälkeen?

Palvelun tilaamalla saat maksuttoman jäsenyyden vuodeksi. Jos haluat jatkaa jäsenyyttäsi vuoden jälkeen, Sinun on uudistettava se. Jäsenyys ei jatku automaattisesti tilatun vuoden jäsenyyden jälkeen.

Vastaa