Lakipalvelun chat

Chat-palvelu on nykypäivää. Saat nopeasti ja helposti lisätietoa maksullisista lakipalveluistamme Sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta. Säästät omaa aikaasi, kun voit tarkistaa palvelun sopivuuden suoraan asiantuntijalta sen sijaan, että surffailet netissä omatoimisesti tietoa etsien. Jos kaipaat maksutonta lakineuvontaa, löydät siihenkin linkin tästä artikkelista.

Huomioithan, että lakineuvonta -palvelumme on maksullinen myös chatin välityksellä. Ilmaiseksi voit tiedustella, mikä maksullisista palveluistamme sopii sinun tilanteeseesi.

Miksi lakitoimistolla on Chat-palvelu?

Asiakkaiden palvelu on nopeampaa ja tehokkaampaa, kun käytettävissä on myös Chat- eli keskustelupalvelu. Chatissa voit kysyä ja lähettää viestejä siitä riipumatta, oletko toimistomme asiakas vai et. Chatin välityksellä hoituvat hyvin maksuttomat tiedustelut siitä, mikä on sinulle sopiva maksullinen palvelumme. Lisätietoa ilmaisesta palvelutiedustelusta löydät täältä >>

Mikä lakipalvelu sopii parhaiten sinun asiasi selvittämiseen? Siihen saat nopeimmin vastauksen, kun pääset esittämään sen suoraan asiantuntijalle. Säästät omaa aikaasi. Huomiothan, että tämä palvelu ei ole tarkoitettu maksuttomaan lakineuvontaan. Tähän löydät linkin artikkelin lopusta.

Mistä Chat löytyy?

Päivitetty 16.11.2018: Aiemmin kotisivuillamme oli kirjekuoren kuva, josta sai lähetettyä meille viestiä. Olemme päivittäneet palveluamme siten, vastaamme joka tapauksessa kotisivujen yhteydenottolomakkeella lähetettyihin viesteihin mahdollisimman pian, viimeistään 24 h kuluessa.

Toimistollamme on Facebook -sivu, jolla on käytössä messenger -viestipalvelu. Tämän palvelun kautta olemme tavoitettavissa nopeammin, joten chat -tyyppinen keskustelu onnistuu sitä kautta hyvin.

Toimistomme Facebook -sivu on osoitteessa https://www.facebook.com/lakipalveluingakoskinen/. 

Pääset julkiselle Facebook -sivullemme siinäkin tapauksessa, että sinulla ei itselläsi ole Facebook -tiliä.

Lisäksi voit lähettää meille viestiä WhatsAppin kautta, puhelinnumeromme on +358505515522.

Miten Chat toimii?

Lähetä meille viestiä kotisivujen yhteydenottolomakkeen tai Facebookin kautta. Vastaamme niin nopeasti kuin pystymme!

Käytämme arkaluontoisten tietojen lähettämiseen salattua sähköpostiyhteyttä, jota kautta myös sinä voit lähettää meille päin viestiä ilman lisäkustannuksia. Ohjeet salatun viestin lähettämiseen löydät yhteystiedoistamme >>.

Toimiiko palvelu 24/7?

Voit jättää palvelun kautta aina viestin meille. Kotisivujemme oikeassa reunassa olevaa kuvaketta klikkaamalla saat aina lähetettyä meille viestin. Jos olemme paikalla, saat vastaukset heti.

Joka tapauksessa vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista. Näin saat entistä parempaa palvelua.

Testaa chat ja vaikuta palveluun

Tervetuloa Chattailemaan ja jättämään viestejä. Toivottavasti saamme pian kokemuksia palvelun käytöstä ja toimivuudesta. Tavoitteemme on, että Sinun ei tarvitse itseksesi pähkäillä, vaan pystymme auttamaan Sinua nopeasti esimerkiksi Lakineuvonta -palveluidemme avulla.

Mikäli neuvojen antaminen edellyttää asiakirjojen toimittamista, valitsethan Laajan lakineuvonnan. Ajanvaraus hoituu kätevästi verkkokalenterista tilauksen yhteydessä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme kehittää palvelua edelleen. Jatkossa voisimme esimerkiksi tarjota keskustelupalvelun ainakin tiettyinä etukäteen ilmoitettuna ajankohtina. Tämän vuoksi kuulisimme mielellämme, mitä sinä toivot tältä palvelulta. Chattaillaan, sielläkin voit antaa pikapalautetta peukun avulla!

Tarvitsetko maksuttomia lakineuvoja?

Maksutonta lakineuvontaa on saatavilla oikeusavun chat-palvelussa, jonka löydät täältä >>

Autamme sinua mielellämme. Kerrothan rohkeasti, mitä mieltä olet chat -palvelusta?

Terveisin Inga

Artikkelia on päivitetty 26.4.2018, 23.8.2018 ja 16.11.2018