Lakipalvelun chat

Chat-palvelu on nykypäivää. Saat nopeasti ja helposti lisätietoa lakipalveluistamme Sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta. Säästät omaa aikaasi, kun voit tarkistaa palvelun sopivuuden suoraan asiantuntijalta sen sijaan, että surffailet netissä omatoimisesti tietoa etsien. Jos lisäksi kaipaat maksutonta lakineuvontaa, löydät linkin tästä artikkelista.

Miksi lakitoimistolla on Chat-palvelu?

Asiakkaiden palvelu on nopeampaa ja tehokkaampaa, kun käytettävissä on myös Chat- eli keskustelupalvelu. Chatissa voit kysyä ja lähettää viestejä siitä riipumatta, oletko toimistomme asiakas vai et.

Kysymyksesi saa nopeimmin vastauksen, kun saat esittää sen suoraan asiantuntijalle. Mikä lakipalvelu sopii parhaiten sinun asiasi selvittämiseen? Säästät omaa aikaasi. Huomiothan, että tämä palvelu ei ole tarkoitettu maksuttomaan lakineuvontaan. Tähän löydät linkin artikkelin lopusta.

Mistä Chat löytyy?

Kotisivujemme jokaisella sivulla on vasemmassa alakulmassa kirjekuoren kuva. Sitä klikkaamalla saat kirjoitusruudun auki ja lähettää meille viestin, vaikka emme juuri sillä hetkellä ole paikalla.

Juristiin yhteydenotto helposti kotisivujen kautta
Lähetä viesti lakimiehelle

Miten Chat toimii?

Kun olet klikannut keskusteluruudun auki, näet siinä olevat ohjeet. Toimimalla niiden mukaan saat aloitettua keskustelun asianajajan kanssa.

Chat-keskustelun aloitat edellä mainittujen ohjeden mukaan eli kirjoittamalla keskusteluruutuun jotain. Vaikkapa vain tervehdyksen tai suoraan kysymyksesi. Viestin lähetät painamalla enteriä.

Chatissa keskustelemme yleisluontoisesti lakipalveluista. Ethän kirjoita arkaluontoisia tietoja keskusteluun. Voimme chatissa toki sopia niiden toimittamisesta erikseen muulla tavalla.

 

Milloin Chat on avoinna?

Chat-palvelumme on avoinna aina, kun olemme linjoilla. Tiedät sen siitä, että verkkosivumme vasemmassa alakulmassa on kirjekuoren sijasta kuvake, jossa on kaksi puhekuplaa.

Puhekupla-kuvaketta klikkaamalla pääset aloittamaan lakimiehen kanssa chat-keskustelun.

Lakimies paikalla chat-keskusteluun
Chat avoinna

Toimiiko palvelu 24/7?

Voit jättää palvelun kautta aina viestin meille. Kotisivujemme vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaketta klikkaamalla saat aina lähetettyä meille viestin. Jos olemme paikalla, saat vastaukset heti.

Joka tapauksessa vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista. Näin saat entistä parempaa palvelua.

Juristin kanssa chat
Lakimies paikalla chat-keskusteluun

Testaa chat ja vaikuta palveluun

Tervetuloa Chattailemaan ja jättämään viestejä. Toivottavasti saamme pian kokemuksia palvelun käytöstä ja toimivuudesta. Tavoitteemme on, että Sinun ei tarvitse itseksesi pähkäillä, pystymme auttamaan Sinua esimerkiksi Lakineuvonnan tai Laajan lakineuvonnan puitteissa. Haluamme auttaa Sinua entistä paremmin.

Otamme mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme kehittää palvelua edelleen. Jatkossa voisimme esimerkiksi tarjota keskustelupalvelun ainakin tiettyinä etukäteen ilmoitettuna ajankohtina. Tämän vuoksi kuulisimme mielellämme, mitä sinä toivot tältä palvelulta. Chattaillaan, sielläkin voit antaa pikapalautetta peukun avulla!

Tarvitsetko lakineuvoja?

Maksutonta lakineuvontaa on saatavilla oikeusavun chat-palvelussa, jonka löydät täältä >>

Toimistomme tarjoaa maksullista lakineuvontaa verkon välityksellä. Palvelun saat tilattua ja ajan varattua verkkokaupastamme.

Mikäli neuvojen antaminen edellyttää asiakirjojen toimittamista, valitsethan palvelumme Lakineuvonta laaja.

Autamme mielellämme. Kerrothan rohkeasti, mitä mieltä olet lakichatistä?

Artikkelia on päivitetty 26.4.2018

Vastaa