Lakipalvelun chat

|

Chat-palvelu on nykypäivää. Saat nopeasti ja helposti lisätietoa maksullisista lakipalveluistamme Sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta. Säästät omaa aikaasi, kun voit tarkistaa palvelun sopivuuden suoraan asiantuntijalta sen sijaan, että surffailet netissä omatoimisesti tietoa etsien. Jos kaipaat maksutonta lakineuvontaa, löydät siihenkin linkin tästä artikkelista.

Huomioithan, että lakineuvonta -palvelumme on maksullinen myös chatin välityksellä. Maksutta voit tiedustella, mikä maksullisista palveluistamme sopii sinun tilanteeseesi.

Miksi lakitoimistolla on Chat-palvelu?

Asiakkaiden palvelu on nopeampaa ja tehokkaampaa, kun käytettävissä on myös Chat- eli keskustelupalvelu. Chatissa voit kysyä ja lähettää viestejä siitä riipumatta, oletko toimistomme asiakas vai et. Chatin välityksellä hoituvat hyvin maksuttomat tiedustelut siitä, mikä on sinulle sopiva maksullinen palvelumme. Lisätietoa maksuttomasta palvelutiedustelusta löydät täältä >>

Mikä lakipalvelu sopii parhaiten sinun asiasi selvittämiseen? Siihen saat nopeimmin vastauksen, kun pääset esittämään sen suoraan asiantuntijalle. Säästät omaa aikaasi. Huomiothan, että tämä palvelu ei ole tarkoitettu maksuttomaan lakineuvontaan. Tähän löydät linkin artikkelin lopusta.

Mistä Chat löytyy?

Kotisivujemme jokaisella sivulla on vasemmassa alakulmassa kirjekuoren kuva. Sitä klikkaamalla saat kirjoitusruudun auki ja lähettää meille viestin, vaikka emme juuri sillä hetkellä ole paikalla.

Juristiin yhteydenotto helposti kotisivujen kautta
Lähetä viesti lakimiehelle

 

Miten Chat toimii?

Kun olet klikannut keskusteluruudun auki, näet siinä olevat ohjeet. Toimimalla niiden mukaan saat aloitettua keskustelun lakimiehen kanssa.

Chat-keskustelun aloitat edellä mainittujen ohjeden mukaan eli kirjoittamalla keskusteluruutuun jotain. Vaikkapa vain tervehdyksen tai suoraan kysymyksesi. Viestin lähetät klikkaamalla Lähetät -painiketta.

Chatissa keskustelemme yleisluontoisesti lakipalveluista. Ethän kirjoita arkaluontoisia tietoja keskusteluun. Voimme chatissa toki sopia niiden toimittamisesta erikseen muulla tavalla. Käytämme arkaluontoisten tietojen lähettämiseen salattua sähköpostiyhteyttä, jota kautta myös sinä voit lähettää meille päin viestiä ilman lisäkustannuksia. Ohjeet salatun viestin lähettämiseen löydät yhteystiedoistamme >>.

 

Milloin Chat on avoinna?

Chat-palvelumme on avoinna aina, kun olemme linjoilla. Tiedät sen siitä, että verkkosivumme vasemmassa alakulmassa on kirjekuoren sijasta kuvake, jossa on kaksi puhekuplaa.

Puhekupla-kuvaketta klikkaamalla pääset aloittamaan lakimiehen kanssa chat-keskustelun.

Lakimies paikalla chat-keskusteluun
Chat avoinna

Toimiiko palvelu 24/7?

Voit jättää palvelun kautta aina viestin meille. Kotisivujemme vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaketta klikkaamalla saat aina lähetettyä meille viestin. Jos olemme paikalla, saat vastaukset heti.

Joka tapauksessa vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista. Näin saat entistä parempaa palvelua.

Juristin kanssa chat
Lakimies paikalla chat-keskusteluun

Testaa chat ja vaikuta palveluun

Tervetuloa Chattailemaan ja jättämään viestejä. Toivottavasti saamme pian kokemuksia palvelun käytöstä ja toimivuudesta. Tavoitteemme on, että Sinun ei tarvitse itseksesi pähkäillä, vaan pystymme auttamaan Sinua nopeasti esimerkiksi Lakineuvonta -palveluidemme avulla. Mikäli neuvojen antaminen edellyttää asiakirjojen toimittamista, valitsethan Laajan lakineuvonnan. Ajanvaraus hoituu kätevästi verkkokalenterista tilauksen yhteydessä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme kehittää palvelua edelleen. Jatkossa voisimme esimerkiksi tarjota keskustelupalvelun ainakin tiettyinä etukäteen ilmoitettuna ajankohtina. Tämän vuoksi kuulisimme mielellämme, mitä sinä toivot tältä palvelulta. Chattaillaan, sielläkin voit antaa pikapalautetta peukun avulla!

Tarvitsetko maksuttomia lakineuvoja?

Maksutonta lakineuvontaa on saatavilla oikeusavun chat-palvelussa, jonka löydät täältä >>

Autamme sinua mielellämme. Kerrothan rohkeasti, mitä mieltä olet chat -palvelusta?

Terveisin Inga

Artikkelia on päivitetty 26.4.2018 ja 23.8.2018

Jätä kommentti