Lakipalvelu yritykselle

Yritykselle lakipalvelut, joiden avulla vakuuttaa asiakkaat ja sidosryhmät sekä välttää kalliit oppirahat. Autamme yritysjuridiikassa, sopimuksissa ja ristiriidoissa.

Yrityksesi voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja liiketoimintansa kehittämiseen. Luottavaisin mielin. Meillä on monipuolinen laaja kokemus yritystoiminnasta myös veroseuraamukset huomioiden.

Yrittäjän perhetilanne on otettava myös huomioon. Esimerkiksi yrittäjän avioliiton kariutuminen voi johtaa ikäviin ja rahaa vieviin yllätyksiin.

Autamme yritystä välttämään ikäviä yllätyksiä, joten puoleemme kannattaa kääntyä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Silloin, kun asiat vielä ovat hyvin.

Yrityksen sopimusasiat

Laadimme yritykselle työ-, asiakas-, yhteistyö – ja muut sopimukset.

Yritys voi myös tarkastuttaa laatimasi sopimukset meillä. Lakineuvonta -palvelussa annamme yrityksen yhteyshenkilöille ohjeita ja neuvoja sopimusten laatimiseen.

Lakivalmennus -palvelumme sopii hyvin yrityksen toimintakäytäntöjen muodostamiseen ja muokkaamiseen. Etäyhteyksien avulla palvelu on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta. Kustannustehokkaasti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Asianajaja Inga Koskinen luennoi ja valmentaa lakiasioista myös kaikille avoimissa koulutuksissa. Tiedotamme tällaisista tilaisuuksista muun muassa facebook-sivullamme ja IK Uutiskirjeissä.

Ristiriitatilanteet

Edistämme sovintoa erimielisyystilanteissa vuosikymmenien kokemuksella ja palvelun kehittämisellä. Olemme saaneet sovinnon edistämispalvelustamme erittäin hyvää asiakaspalautetta.

Hoidamme tarvittaessa myös riita-asioita oikeudenkäynnissä.

Lakitietoa yritykselle

Blogin artikkeleista löydät hyödyllistä tietoa yrityksen toimintaan. Lakivinkkejä, jotka auttavat yritystäsi. Erityisesti kannattaa seurata artikkeleita Sopimus- Riita- ja Yritystoiminta-kategorioissa, blogin sivupalkista.

IK Uutiskirjeen tilaamaalla pysyt automaattisesti ajan tasalla ajankohtaisista lakiasioista. Uutiskirjeen voi tilata kotisivumme alapalkissa olevan linkin kautta – vaikka kaikki henkilöt yrityksesssäsi. Uutiskirje ei velvoita palveluihimme. Tilauksen voi halutessaan lopettaa milloin tahansa.

Yrittäjän verkkokauppa

Verkkaupastamme löydät kohtuuhintaiset joka yrittäjän peruslakipalvelut, jotka ovat tarpeen myös pienille yrittäjille. Yritystoiminta perustuu tuotteiden ja palveluiden myyntiin, joten tarjouksen tekemisen on oltava kaikkien yrittäjien hallussa. Voit ostaa kurssipaikan kulloinkin käynnissä oleviin e-koulutuksiin verkkokaupassamme.

Työntekijän palkkaamista harkitsevalle tai jo työnantajana toimivalle on hyötyä työoikeudellisista verkkokursseistamme ja oppaista.

Lakiapu yritykselle

Ensimmäinen askel kaikkiin lakipalveluihimme on kohtuuhintainen Lakineuvonta -palvelumme, joka ei velvoita jatkotoimenpiteisiin.