Lakipalvelu yhdistykselle

Pienellekin yhdistykselle kehitetyt kohtuuhintaiset palvelut. Lakiapua yhdistyksen hallinnossa, työsuhdeasioissa, sopimuksissa ja ristiriitojen ratkaisussa.

Yhdistyksesi voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja yleishyödyllisen toimintansa kehittämiseen. Luottavaisin mielin. Meillä on monipuolinen laaja kokemus yhdistystoiminnasta, myös verotukselliset näkökohdat huomioiden. Autamme yhdistystä välttämään ikäviä yllätyksiä, joten puoleemme kannattaa kääntyä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Yhdistyksen sopimusasiat

Laadimme yhdistykselle työ-, valmennus- ja muut sopimukset.

Yhdistys voi myös itse laatia sopimukset ja tarkastuttaa ne meillä. Startti -palvelussa annamme yhdistyksen yhteyshenkilöille ohjeita ja neuvoja sopimusten laatimiseen.

Lakivalmennus -palvelumme sopii hyvin yhdistyksen sopimuskäytäntöjen muodostamiseen ja muokkaamiseen. Etäyhteyksien avulla palvelu on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta. Kustannustehokkaasti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Asianajaja Inga Koskinen luennoi ja valmentaa lakiasioista myös kaikille avoimissa koulutuksissa. Tiedotamme tällaisista tilaisuuksista muun muassa facebook-sivullamme ja IK Uutiskirjeissä.

Inga Koskisen opastuksella räätälöitiin työlainsäädäntöä käsittelevä koulutuskokonaisuus yhdistyksemme tarpeisiin. Saimme Ingalta asiantuntevaa ja osaavaa apua juuri meitä kiinnostaneisiin työlainsäädännön kiemuroihin. – Paula Aalto ja Henri Karvonen, Skating Club Turku ry

Ristiriitatilanteet

Edistämme sovintoa erimielisyystilanteissa vuosikymmenien kokemuksella ja palvelun kehittämisellä. Olemme saaneet sovinnon edistämispalvelusta erittäin hyvää asiakaspalautetta.

Hoidamme tarvittaessa myös riita-asioita oikeudenkäynnissä.

Lakitietoa yhdistykselle

Blogin artikkeleista löydät hyödyllistä tietoa yhdistyksen toimintaan. Erityisesti kannattaa seurata artikkeleita Sopimus-, Riita- ja Yritystoiminta-kategorioissa, jotka löydät kotisivumme sivupalkista.

IK Uutiskirjeen tilaamaalla pysyt automaattisesti ajan tasalla ajankohtaisista lakiasioista. Uutiskirjeen voi tilata kotisivumme alapalkissa olevan linkin kautta – vaikka kaikki yhdistyksen jäsenet ja toimihenkilöt. Uutiskirje ei velvoita palveluihimme. Tilauksen voi halutessaan lopettaa milloin tahansa.

Yhdistyksen verkkokauppa

Verkkokaupasta löydät yhdistykselle sopivan alkuneuvottelun kaikkiin yhdistyksen lakiasioihin. Saat helposti ja nopeasti vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lakiapua yhdistykselle

Verkkokauppamme oppaat sopivat myös yhdistykselle, esimerkksi työsuhde- ja sopimusoppaat.