Lakipalvelu Sinulle

Autamme arjen lakiasioissa elämän kaikissa vaiheissa. Tavoitteena on ristiriitojen ja ikävien yllätysten välttäminen, Sinun etusi huomioiden. Jotta arkesi sujuu helpommin.

Arkielämän lakiasioista kannattaa keskustella ja hankkia tietoa ajoissa. Autamme selvittämään oman tilanteesi, jotta voit tarvittaessa turvata selustasi elämän yllättävissä käänteissä. Saat mielenrauhaa ja voit keskittyä omaan arkeesi.

Meillä on lakiasioista vuosikymmenien monipuolinen kokemus, jonka jaamme mielellämme kanssasi. Kehitämme lakipalveluja ja lakitietoa, jotta osaisit kääntyä puoleemme ajoissa. Tulevaisuuden ikävät yllätykset pystyy välttämään parhaiten silloin, kun kaikki on vielä hyvin.

Oletko miettinyt, mitä voi tapahtua oman tai lähipiirin sairauden, tapaturman, eron, riidan tai kuoleman kohdatessa?

Autamme varautumaan muutostilanteisiin sopimuksilla. Ne toimivat kuin vakuutus pahan päivän varalle.

Sopimusasiat

Laadimme sopimukset Sinulle:

  • avioehto
  • testamentti
  • perukirja
  • valtakirja
  • ositus- ja perinnönjako
  • kauppakirja
  • lahjakirja
  • vuokrasopimus
  • työsopimus

Voit myös itse laatia sopimukset ja tarkastuttaa ne meillä. Tai pyytää konsultaatiota saamaasi sopimusehdotukseen. Lakineuvonta -palvelussa annamme sinulle ohjeita sopimuksen laatimiseen ja vinkkejä mallien löytymiseen.

Lakivalmennus -palvelumme sopii hyvin lakitiedon hankkimiseen oman tilanteen pohtimista varten. Etäyhteyksien avulla palvelu on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta. Kustannustehokkaasti.

Asianajaja Inga Koskinen luennoi ja valmentaa myös kaikille avoimissa lakikoulutuksissa. Tiedotamme tällaisista tilaisuuksista facebook-sivullamme ja IK Uutiskirjeissä.

Ristiriitatilanteet

Edistämme sovintoa erimielisyystilanteissa vuosikymmenien kokemuksella. Olemme saaneet sovinnon edistämispalvelusta erittäin hyvää asiakaspalautetta.

Hoidamme tarvittaessa myös riita-asioita oikeudenkäynnissä.

Lakitietoa Sinulle

Kotisivujemme lakitieto-artikkeleista löydät hyödyllistä tietoa arkielämän lakiasioista. Lakivinkkejä ja esimerkkitilanteita, jotka herättävät lakikeskustelun. Erityisesti kannattaa seurata artikkeleita Sopimus-, Parisuhde-, Perintö- ja Riita -kategorioissa, jotka löydät kotisivumme sivupalkista ta haku-toiminnolla.

IK Uutiskirjeen tilaamaalla pysyt automaattisesti ajan tasalla ajankohtaisista lakiasioista. Uutiskirjeen voi tilata kotisivumme alapalkissa olevan linkin kautta – vaikka koko perheesi, sukulaisesi ja tuttavat. Uutiskirje ei velvoita palveluihimme. Tilauksen voi halutessaan lopettaa milloin tahansa.

Asianajaja Inga Koskisen kolumnikirjoituksissa Väestöliiton sivuilla saat tietoa parisuhteen lakiasioista.

Sinun verkkokauppasi

Verkkaupastamme löydät kohtuuhintaiset lakipalvelut. Neuvontapalveluiden lisäksi saat verkkokaupasta esimerkiksi avioehdon.