Chat asianajajan kanssa – saat vastaukset nopeasti

Chat-palvelu on nykypäivää. Saat nopeasti ja helposti vastaukset sinua askarruttaviin lakipalveluamme koskeviin kysymyksiin juuri sillä hetkellä, kun niitä tarvitset. Säästät omaa aikaasi, kun voit kysyä asiantuntijalta surffailun sijasta. Nyt voit chattailla myös asianajajamme kanssa.

Miksi asianajotoimistolla on Chat-palvelu?

Asiakkaiden palvelu on nopeampaa ja tehokkaampaa, kun käytettävissä on myös Chat- eli keskustelupalvelu. Chatissa voit kysyä ja lähettää viestejä siitä riipumatta, oletko toimistomme asiakas vai et.

Kysymyksesi saa nopeimmin vastauksen, kun saat esittää sen asiantuntijalle. Mikä lakipalvelu sopii parhaiten sinun asiasi selvittämiseen? Säästät omaa aikaasi.

Mistä Chat löytyy?

Kotisivujemme jokaisella sivulla on oikeassa alakulmassa Chat/viestipalkki. Sitä klikkaamalla saat kirjoitusruudun auki. Siinä voit aloittaa chat-keskustelun, kun olemme paikalla. Muulloin voit lähettää meille viestin.

Aloitetaan keskustelu, asianajajamme on linjoilla
Chattaillaan, lakimiehemme on paikalla

Miten Chat toimii?

Kun olet klikannut keskusteluruudun auki, näet siinä olevat ohjeet. Toimimalla niiden mukaan saat aloitettua keskustelun asianajajan kanssa.

Chat-keskustelun aloitat edellä mainittujen ohjeden mukaan eli kirjoittamalla keskusteluruutuun jotain. Vaikkapa vain tervehdyksen tai suoraan kysymyksesi. Viestin lähetät painamalla enteriä.

Chatissa keskustelemme yleisluontoisesti lakipalveluista. Ethän kirjoita arkaluontoisia tietoja keskusteluun. Voimme chatissa toki sopia niiden toimittamisesta erikseen muulla tavalla.

Milloin Chat on avoinna?

Chat-palvelumme on avoinna aina, kun olemme linjoilla. Tiedät sen siitä, että Chat-palkin lisäksi verkkosivumme oikeassa alakulmassa on huomiotasi herättämässä jokin lisäkuva. Tällä hetkellä lisäkuvana on mustalla pohjalla oleva teksi “let’s chat!”.

Lisäkuvan lisäksi chat-palkissa on Hei- tervehdys ja Online- sana; näistäkin tiedät asianajajan olevan paikalla valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan kysymyksiisi.

Jätä viesti asianajajalle verkkosivujen kautta ja saat vastauksen nopeasti
Ota yhteyttä, lakimiehemme vastaa mahdollisimman pian

Toimiiko palvelu 24/7?

Voit jättää palvelun kautta aina viestin meille. Jos emme juuri sillä hetkellä ole Chat-linjoilla, näkyy sivun oikeassa alakulmassa teksti “OTA YHTEYTTÄ”. Sitä klikkaamalla saat auki yhteydenottolomakkeen, johon voit kirjoittaa viestisi. Klikkaa lähetä ja saamme tiedon viestistäsi.

Verkkosivujen kautta voit lähettää viestin, johon vastaamme nopeasti
Ota yhteyttä ja lähetä viesti asianajajalle

Kun olemme saaneet viestisi, vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista. Näin saat entistä parempaa palvelua.

Testaa chat ja vaikuta palveluun

Tervetuloa Chattailemaan ja jättämään viestejä. Toivottavasti saamme pian kokemuksia palvelun käytöstä ja toimivuudesta.

Otamme mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme kehittää palvelua edelleen. Jatkossa voisimme esimerkiksi tarjota keskustelupalvelun ainakin tiettyinä etukäteen ilmoitettuna ajankohtina. Tämän vuoksi kuulisimme mielellämme, mitä sinä toivot tältä palvelulta. Chattaillaan, sielläkin voit antaa pikapalautetta peukun avulla!

Vastaa